horsesI live next to fields and a small forest. So I encounter lots of horsies on my walks. I feel privileged to get close to such magnificent animals. Some are very gentle and love to interact. 
4 comentarii:

 1. Cu adevarat ai fost privilegiata sa poti fotografia atat de aproape acesti cai frumosi. Superbe imaginile!
  Am pe strada o familie care are doi cai...dat ii vad rar :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc Elly!:D Aici pe camp sunt multi cai care pasc. Doar unul din ei este mai prietenos si am avut curaj sa-i las iarba.
  Mai nou am ajuns la o ferma de vaci din apropriere, o sa pun pozele in curand. Inca nu le-am prelucrat, nu toate au iesit bine.
  <3 Superb! Mi-ar place sa stea langa mine cineva care are cai.
  La tara vecinii mei aveau vaci. Erau atat de frumoase si blande...
  Multi pupici!

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar ieri a fost la noi unul din cei doi care au cai (de la noi de pe strada). Are caruta si am fost la asociatia agricola sa luam graul :) Are un cal frumos, de fapt o iapa frumoasa, pe care o cheama Adelina :) (de la Adelina Pestritu) Dar n-am avut la indemana ceva sa o fotografiez fiindca merita. Mergea si cu telefonul, am un telefon care face poze bunicele, dar n-am avut timp...

  RăspundețiȘtergere
 4. :)) asta imi aminteste de balbele de la BAC. Un tanar a scris ca vedete precum Becali sau Adelina (nu-mi vine acum alt nume) sunt super si cu siguranta vor ramane in istorie. Si uite ca raman...
  caii, porcii, caprele si alte animale primesc numele lor. total de acord!
  Poate ii faci o poza data viitoare :D Sunt niste animale foarte frumoase.

  RăspundețiȘtergere